Avreise

I dag reiser jeg. Det kjennes både rart og fint ut. Det har vært ganske hektiske dager på slutten, med innkjøp av langarma, ugjennomsiktige bluser uten utringning (det er ikke akkurat det som er på moten nå har jeg skjønt) og diverse myggmiddel, gnagsårplaster og andre nødvendigheter, utsending av nyhetsbrev-forespørsel og avskjeder. Det var trist å reise fra min kjære samboer i Trondheim. I går var jeg i Oslo på avreisesamling hos Kirkens Nødhjelp der vi fikk de siste tipsene og signerte de ulike kontraktene og skjema. I hovedstaden slumpa jeg til og fikk se Aung San Suu Kyi da hun ankom Grand Hotel for å holde sitt Nobel-foredrag 21 år etter at hun mottok Nobels Fredspris. Det synes jeg var et fint sammentreff, og en inspirasjon for reisen jeg legger ut på. Her er et bilde av henne:

Uka som kommer blir spennende. Den starter med noen dager med informasjon og opplæring i Jerusalem. Der får jeg møte de tre andre jeg skal være sammen med i Jayyous. På onsdag reiser vi til plasseringen vår og skal ha overlapping med den ledsageren som er igjen på ”sommer-teamet”. Jeg ser veldig fram til å bli kjent med hvilke oppgaver som venter oss og hvordan dagene i Jayyous kommer til å se ut.

Nå krysser jeg fingra for at alt går fint på reisa.

5 tanker på “Avreise

 1. God tur og lykke til med oppdraget! Jeg er så glad for denne bloggen og muligheten til å følge med i dine opplevelser. Vi er alle under den samme månen. Mamma

  Liker

  • Takk for det Trond. Jeg har allerede hilst Abu Azzam fra deg, vi fikk en fantastisk middag der den foerste kvelden. Alle paa teamet gleder seg veldig til aa tilbringe de neste tre maanedene her!

   Liker

 2. Å, så hyggelig å tenke på at Norge er representert i Jayyus! Jeg var der fra februar til mai og savner Abed, Leena og Mira, Noor og Mahmoud, Ibrahim og Abu Azzam. Du må hilse til dem alle fra meg. Dessuten trenger jeg hjelp til å skaffe epostadressen til Afaf Shatara i Azzun. Hun må du bli kjent med fortest mulig. Strålende menneske. Om du er interessert, kan du lese om mine Jayyus-erfaringer i bloggen min bgsaltnes.bogspot.com. Lykke til med tre måneder blant fantastiske mennesker.

  Liker

Jeg blir glad for tilbakemelding og kommentarer!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s