Offisielt ledsager!

I går (torsdag 28. juni) hadde vi «handover»-seremoni hvor ledsagerne fra sommer-teamet ga ansvaret videre til oss. Seremonien fant sted i St. George Anglican Cathedral i Øst-Jerusalem. Det var en veldig fin seremoni, godt å markere overgangen. Fire lokale kirkeledere var til stede og holdt taler og ønsket oss lykke til. Kata fra EAPPI ledet allsang;

I am like an olive tree, my roots are in the land. I must give it love and care so I will save my land. Come my dear friend let us dance around the olive tree. Come my dear friend let us sing beneath the olive tree.

Ledsagerne fra sommer-teamet tente et lys og ga flammen videre til de nye teamene. Steve er den som har vært igjen fra Jayyous-teamet, han har overført både ansvar og mye kunnskap til oss som skal være her de neste tre månedene.

«Stafettpinnen» gis viderere.
Fra venstre: Steve, Fabricia, Doctor, Marie og Katarina.

Etter seremonien fikk vi telefoner og nøkler før vi spiste lunsj med sommer-teamet og de ansatte på EAPPI-kontoret i Jerusalem. Deretter var det klart for avreise til plasseringene.

Team Jayyous er klare til å sette i gang!
Fra venstre: Fabricia, Doctor, Marie, Katarina.

Vi ankom Jayyous i går ettermiddag, og brukte kvelden på å planlegge resten av uka. I dag tidlig har jeg og Doctor monitorert Habla Jordbruksport mens Katarina og Fabricia var på Azzun Atme kontrollpost. Så nå er vi altså i gang!

Ps. Glemte å ta med kamera på morraskvisten i dag, men det ligger et bilde fra Habla på twitterprofilen min.

2 tanker på “Offisielt ledsager!

  1. I really like the way you write Maria…keep informing us with words and photos. It is inspiring, moving, sad, exciting…hope the food is good!

    Liker

Jeg blir glad for tilbakemelding og kommentarer!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s