Månen er den samme – om bloggen

Nå tar jeg meg en liten mini-ferie til Ramallah i tre dager. Det skal bli godt! I utgangspunktet har jeg tenkt at ferie er ferie, men det kan godt hende jeg skriver noe om det likevel. Det vil vise seg. Her kommer litt blogg-info i mellomtiden:

* Hvis du vil motta nye innlegg per epost kan du skrive inn epost-adressen din i feltet til høyre når du er på hjemmesida til bloggen og trykk på «Følg med».

*Det går også an å følge meg på twitter, der kommer det link til nye innlegg. Samme prosedyre, klikk på «Følg @mariesdrstrm» nederst i twitter-feeden.

* En del av informasjonsarbeidet vårt her er også å skrive tre nyhetsbrev. De går litt mer i dybden på ett tema eller en hendelse. Nyhetsbrevene sendes ut på mail og finnes også på Kirkens Nødhjelps hjemmesider. Det første er nettopp publisert, dere finner det her. Hvis du ønsker å motta disse per epost kan du skrive inn din epostadresse i kommentarfeltet på dette innlegget (jeg kommer ikke til å publisere kommentarer med adresser), så legger jeg deg til på epostlista.

* Hvis du har spørsmål om noe, enten om ledsagerprogrammet eller noe av det jeg skriver om, still dem gjerne! Tar også med glede imot tips eller ønsker om hva jeg skal skrive mer/mindre om.

* Til slutt: Gjerne del bloggen med andre, gjennom facebook eller på andre måter. Du kjenner sikkert andre som kan ha glede av eller som burde få et lite innblikk i den hverdagen folk lever i her.

Når det gjelder navnet på bloggen, sånn i fall noen har lurt på det, så heter den «Månen er den samme» fordi jeg synes det er viktig å minne hverandre på at vi er like og lever i den samme verdenen. Det som skjer her er ikke så langt unna oss i Norge og når du står på terrassen ei sein sommernatt og ser månen, så ser vi den samme månen her.

12.07.12 kl 2017 © 2012 Marie Brøske Söderström

Det er ikke så lett å ta bilde av månen, så her er solnedgangen i går. Vi var på vei tilbake fra en fin liten utflukt med familien til en av kontaktene våre i Jayyous. Vakkert sant!

3 tanker på “Månen er den samme – om bloggen

  1. Jeg vil gjerne motta nyhetsbrevene (:

    Og når det gjelder bloggønsker vil jeg gjerne høre flere historier fra enkeltmennesker og hverdagslivet, det er lettere å ta inn over seg, og få en følelse av, enn «bare» store tall og statistikker (ikke at bloggen din preges av det, men sånn generelt). Syns forøvrig du skriver godt, og at det er flott at du/dere gjør en sånn jobb!

    Liker

Jeg blir glad for tilbakemelding og kommentarer!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s