Dyr som venter..

Inspirert av to gode venner som samler på nips og porselen av «dyr som spyr» (som melkemugge av ei ku osv..) kommer her et innlegg om dyr som venter. Dyra på jordbruksportene er en god unnskyldning for å ta bilder, også er det jo hyggelig med dyr da!

23.06.12 kl 0544 © Marie Brøske Söderström

Denne flotte kua venta ganske utolmodig sammen med kalven sin på å få passere Falamya jordbruksport. I bakgrunnen sees bygningen palestinerne går gjennom hvor de sjekker ID-kortene deres.

23.06.12 kl 0546 © Marie Brøske Söderström

Jeg venta også, og slo ihjel tida med en liten fotoshoot, kua poserte villig!

10.07.12 kl 0716 © Marie Brøske Söderström

Eslenes stahet har blitt til tolmodighet tror jeg. De venter og venter, på å passere, på å bli kontrollert, og her – på at eieren som har passert inn fra sømsonen skal bli ferdig med å prate med mennene som venter på å komme inn til sømsonen.

21.07.12 kl  0735 © Marie Brøske Söderström

Sauer og geiter er alltid en ekstra utfordring for oss å telle, de har en tendens til å virre rundt, og ekstra vanskelig blir det når noen av dem bøyer hodet ned. Alle fikk heldigvis passere.

21.07.12 kl 0610 © Marie Brøske Söderström

Et føll tjores til gjerdet på vei inn til jordbruksporten, det må vente på at eieren skal gjennom ID-kontrollen og komme ut igjen og hente det.

17.07.12 kl 1810 © Marie Brøske Söderström

Denne geita venter strengt tatt ikke på noe, men jeg synes den var så pen så den måtte få bli med likevel.

2 tanker på “Dyr som venter..

  1. Æ synes ikke det ser ut som dyra har det godt. Kua får da vel knapt til å åpne munnen for å soise,Geita ser slukøret ut. Har de hunder eller katter der?

    Liker

    • Jeg tror kua i grunn hadde det ganske fint. Den fikk gresse litt i fred mens den venta. Men det er jo klart at det er unormalt for dyr å stå og vente på at en port skal åpne, særlig eslene gjør det mye. Geita tror jeg også var glad og fornøyd, den møtte vi i en hage hos en venn av sjåføren vår. De hadde to geiter for å lage ost av melka. Det er ganske mange katter her, men tror ikke det er så vanlig å ha dem inne. Det samme gjelder hundene, de er ikke rene i følge islam, så noen har hunder, men ikke som kjæledyr på samme måte som oss.

      Liker

Jeg blir glad for tilbakemelding og kommentarer!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s