Ved veis ende.

Ei ny gruppe ledsagere har ankommet Israel og Palestina og et nytt team er på plass i Jayyous. Ane Bele en av de nye team-medlemmene der, så oppdaterte innlegg fra Jayyous finer du på hennes blogg, Morgener i Jayyous. De andre norske ledsagerne som er der nå, er Mathilde som er plassert i Yanon, Tor Åge i South Hebron Hills, og Harald i Hebron. Det anbefales å ta en titt på dem, det er ei spennende tid i området nå.

Jeg er tilbake i Norge, så det blir mindre nye og oppdaterte saker her, men jeg har mange ufortalte historier jeg ønsker å formidle, så jeg fortsetter bloggen inntil videre. Her hjemme skal jeg også holde informasjonsmøter om ledsagerprogrammet og mitt opphold i Israel og Palestina, gjerne ta kontakt dersom du eller noen du kjenner kan være interessert i det. Kontaktinformasjon finnes i om meg.

Fram til det kommer nye innlegg her, er det noen andre saker det kan være verdt å ta en titt på. Jeg har skrevet en nettsak for kirkens nødhjelp om skolestart i Palestina. Hvis du har klassekampen fra forrige tirsdag liggende og slenge, kan du lese min venninne Amandas artikkel om den samme skolen. I den siste utgaven av Sorgenfri (gatemagasin i Trondheim) kan du lese mer om mine tanker om oppholdet. På ledsagerprogrammets sider hos kirkens nødhjelp ligger både nye og gamle nyhetsbrev.

Jayyous 11.09.12 kl 1643  © Fabricia Malan

Her skulle jeg selvfølgelig gjerne ridd av sted i solnedgangen den siste dagen i Jayyous, men dette bildet får duge. Også er det jo fint at jeg ledsages av en av våre gode naboer i Jayyous ut av mitt opphold som ledsager.

Jeg blir glad for tilbakemelding og kommentarer!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s