God tur!

Har du lyst til å reise til Palestina? Se og oppleve området og menneskene selv? Det kan absolutt anbefales! Det er også en veldig fin måte å vise solidaritet og støtte på. De aller fleste palestinere setter stor pris på utlendinger og fremmede som kommer på besøk for å se og oppleve livet i Palestina, og jeg har, med hånden på hjertet, aldri opplevd en så stor gjestfrihet noen annen plass jeg har vært.

Det er ikke flust av charterturer og hoppe-på billetter til Palestina, så noen tips og råd til hvordan man kan reise, hvor man bør dra, hvem man kan oppsøke, hvor man kan bo også videre kan være kjekt hvis man tenker å reise. Derfor lanserer jeg nå reisetips som en flunkende ny side og en ny kategori! I rykk og napp og i små doser kommer jeg til å komme med innlegg med reisetips av ulike slag. Organiserte turer – reise på egenhånd – pakketips – severdigheter – hoteller – restauranter – organisasjoner – studier og andre tips.

Noen innlegg er allerede merket med disse kategoriene fordi de handler om de på en eller annen måte. Innlegg som er reine reisetips vil jeg legge på siden Reisetips slik at de er lette å finne igjen.

Har du tenkt på å reise dit noen gang? Har du vært der? Er det noe du skulle ønske du visste før du dro?

Jeg blir glad for tilbakemelding og kommentarer!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s